ONS Brielle

16 februari vragen over huisvesting arbeidsmigranten; 21 december beantwoord met……

De fractieleden van ONSBrielle (toen nog D66) hebben op 16 februari  vragen gesteld over de huisvesting van arbeidsmigranten in Rugge. Pas op 21 december kwam er antwoord. 10 maanden over het antwoord doen en dan nog met antwoorden waarvan je denkt gaan we nog wat doen? Dan ook nog verwijzen naar een bijeenkomst op 20 januari en dan twee dagen later bekend maken dat de bijeenkomst niet door gaat. Hoe laat je inwoners in de kou staan en hoe neem je raadsleden serieus……… (Bijeenkomst wordt nu 15 februari!!!!!!!!)

(Brief weer vermeld in downloads)

16 februari vragen over huisvesting arbeidsmigranten; 21 december beantwoord met……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven