ONS Brielle

Hotel aan de Nolle: stap dichterbij

In de commissie van 9 november werd er een bijgesteld plan gepresenteerd door de architect van de initiatiefnemers. Het complex wordt nog steeds 130 meter lang , maar de hoogte is bijgesteld tot 17 meter. Er komen 119 hotelkamers. daarnaast komen er 32 woonappartementen en 22 woonstudio’s.

De commissie was vooral benieuwd naar de contacten met de omwonenden, de parkeersituatie(is daar wel genoeg parkeerruimte  – is daar ook rekening gehouden met het personeel – , de verplaatsing van de carpoolplaats , de grote verkeersdrukte aldaar (denkende aan de school). En wat er ook nog bij komt als later de wijk de Oude Goote wordt gebouwd hoe zit het dan met de verkeersdrukte aldaar?

ONSBrielle heeft moeite met de kolossaliteit aan het begin van de bebouwde kom en maakt zich vooral zorgen om de parkeersituatie, de verkeersdrukte en veiligheid en de contacten me de omwonenden.

(Wordt vervolgd)

Hotel aan de Nolle: stap dichterbij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven