ONS Brielle

Amendement ter verbetering voorstel Parapluplan wonen en kamerverhuur ingetrokken

De fractie van ONSBrielle heeft er veel werk ingestoken om het voorstel dat beoogde “voorkoming ongewenst gebruik van woningen” te verbeteren . Vandaar dat er een amendement werd opgesteld met als doel duidelijkheid te krijgen over kamerverhuur aan personen die geen huishouden vormen (Bijv. kamerverhuur aan een student) en dit om wildgroei van bijv de huisvesting aan arbeidsmigranten en anderen  te regulieren.

Echter de ambtelijke organisatie waarschuwde dat er voor het amendement nog geen juridische basis was omschreven en dus op deze wijze niet toepasbaar. Onder de toezeggingen van wethouder Schoon (die de bedoelingen van het amendement onderschreef) dat er gewerkt wordt aan de beleidsregels en dat hierover over de voortgang aan de raad / commissie regelmatig zal worden gerapporteerd en dat uitstel van de vaststelling van het voorstel niet kon, heeft de fractie het amendement ingetrokken, maar zal zeker erop toezien dat er een nadere regeling komt.

Amendement ter verbetering voorstel Parapluplan wonen en kamerverhuur ingetrokken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven