ONS Brielle

Partij Westvoorne wordt Partij Voorne aan Zee

Partij Westvoorne kiest bewust  om niet  toe te treden tot de samenvoeging van lokale partijen onder leiding van Rien Kap. Dat begrijpt ONSBrielle heel goed . De wijze van politiek bedrijven op machtsbasis, met weinig democratische voeding en leiderschap is niet wat de bevolking van Voorne aan Zee nodig heeft. Inwoners participatie is aan hen niet besteed dat bewijzen IBH en IBGB in Brielle al jaren. Bij zo’n club horen is verre van aantrekkelijk. De inwoners van Voorne willen gehoord, willen meedenken en mee praten.

ONSBrielle gaat zeker in gesprek met Partij Voorne aan Zee want ook wij willen dat inwoners betrokken worden bij de beslissingen!!!

Partij Westvoorne wordt Partij Voorne aan Zee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven