ONS Brielle

Stilte voor de Storm of blijft het een Briesje

Vindt u het ook zo stil in Brielle wat betreft de uitvoeringen van de plannen voor de Binnenstad en de Haven? Nou wij wel. We hebben al wat afgepraat over deze plannen, we hebben hier en daar al wat vooruitlopende aannames gezien van de planningen. (Asylplein, Wellerrondom, Catharijnehof, brug naar de Turfkade, de Turfkade gedeeltelijk en de aanlegplaats voor het veer, Slagveld) Maar ziet u iets? Ja aanpak van de kademuren (maar die zaten niet echt in de B&H). Wellicht is het stilte voor de storm en gaat het straks stormen van de uitvoeringen (laten we het hopen), maar voorlopig ben ik bang voor een briesje. Het is nu half oktober. De bijgestelde plannen moesten voor 15 maart uitgevoerd worden, het wordt krap dag. Wellicht maakt de somberheid door het weer de verwachtingen ook wat troebel.

De feestplannen (hieronder verderop) zien er leuk uit en toch…………………………………….

Stilte voor de Storm of blijft het een Briesje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven