ONS Brielle

Raden Voorne bijeen

Op vrijdag 8 oktober was er dan eindelijk een gezamenlijke bijeenkomst. Corona zorgde voor uitstel maar nu was het dan zover. Naast het kennis maken met elkaar onder het genot van een drankje en een barbecue was er een forumbijeenkomst met vertegenwoordigers van drie gemeenten die recentelijk waren gefuseerd. Deze forumleden gaven o.a. de volgende adviezen mee: heb vertrouwen in elkaar, neem besluiten die vooraf zijn gegaan voor de fusie gewoon over, zorg al voor de fusie datum voor een gemeente secretaris die de organisatie kan neer zetten, een griffier die de belangen van de nieuwe raad kan in kaart kan brengen en zorg dat waar het kan verordeningen en harmonisatieafspraken geregeld kunnen worden . een prima boodschap voor ons traject.

Raden Voorne bijeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven