ONS Brielle

Commissie vergadering roept veel vragen op

De behandeling van de verschillende onderwerpen in de commissie vergadering Grondgebied roepen veel vragen op:
Zo worden de stedenbouwkundige uitgangspunten van plan Careyn Plantageweg met de verkeersontsluiting door ONS Brielle en het CDA nader bekeken. (De huidige aansluiting vanuit of naar de Plantage op de N218 is nu al druk en als daar nog eens een nieuw woningplan met vele bewoners op moet aansluiten is dat vragen om nader onderzoek.) Het splitsen van woningen en Kamerverhuur wordt nog nader besproken. De beantwoording van de vragen door het college van de vragen van het CDA over de verkeersveiligheid en de situatie rond de Nieuwstraat met betrekking tot het GVVP (Gemeentelijk Verkeers en VervoersPlan) door ONSBrielle is zeer onbevredigend en is aanleiding om nader te bestuderen en door ONS Brielle zijn verduidelijkingsvragen aangekondigd.

Commissie vergadering roept veel vragen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven