ONS Brielle

Meldingen Openbare Ruimte

Naar aanleiding van signalen dat er weinig reacties kwamen op meldingen van inwoners op situaties in de openbare ruimte heeft ONS Brielle een gesprek gevoerd met medewerkers van de gemeente.

Uit dit gesprek is het volgende naar voren gekomen:

  1. De aanpak van het Tunneltje onder de van de Boogerdweg staat nog steeds gepland voor dit jaar 2021
  2. Meldingen worden geregistreerd en worden uitgezet  om uit te voeren .
  3. Terug melden aan de melders of methodieken waarin melders kunnen vinden wat er met hun melding is gebeurd heeft de volle aandacht, want dit wordt als zeer belangrijk gevonden (vinden wij ook)
  4. Urgente meldingen worden snel opgepakt en anders komt het op een meldingslijst.
  5. Het meldingssysteem zelf moet verbeterd worden. Men kijkt wel samen met de andere gemeenten op Voorne hoe dat op een goede manier kan worden gerealiseerd
  6. De gemeente heeft grote moeite met het vinden van genoeg aannemers groen om alles goed aan te pakken. Bovendien werkt de natuur ook niet in het voordeel van het bestrijden van de groenoverlast. Niet alleen de burgers is het een doorn in het ook, maar ook medewerkers van de gemeente zijn er niet blij mee.

ONSBrielle was blij met het gesprek. Hopelijk kan de overlast (bijv Groenoverlast)  snel en doelmatig worden aangepakt. Over twee maanden gaan we kijken hoe de stand van zaken is.

Meldingen Openbare Ruimte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven