ONS Brielle

Zomeractiviteiten In Brielle

Natuurlijk weten ook wij niet wat de CORONA ons nog brengt heeft. Politiek is het rustiger. De raad , college gaan op reces (vakantie) en ook ambtenaren nemen hun vakantie op. Dat zult u ook merken in onze berichtgeving, deze zal onregelmatiger worden. Wij attenderen u op de verschillende zomer activiteiten, al hopen we dat Corona hier geen vat op krijgt.

Data:

Woensdag 21 juli Geuzenmarkt

Woensdag 28 juli Antiek-, Boeken- en Curiosa Markt

Woensdag  4 aug Geuzenmarkt Nobel-, en Voorstraat

Woensdag 18 aug Antiek-, Boeken- en Curiosa Markt

Woensdag 25 aug Grote Geuzenmarkt (autovrij gedeelte Nobel-, en Voorstraat en Turfkade)

Tijden van 10:00 uur tot 17:00 uur

Home Made Market

Na het succes van vorig jaar! De speciale Pompoen editie van de original Home Made Market op de Brielse Turfkade. Een festijn met heel veel pompoenen, workshops en natuurlijk het bekende Home Made Market assortiment. Huisgemaakt of uit kleine productie, origineel design, vintage, brokant en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Voor deelname en of informatie https://homemademarket.co.nl en http://www.freshevents.nl/

Zomeractiviteiten In Brielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven