ONS Brielle

Parkeeronderzoek voor Binnenstad……………..dat is moeilijk voor de wethouder

De Partij van de Arbeid en ONSBrielle hadden gezamenlijk een motie voorbereid om het college te vragen een parkeeronderzoek in te stellen naar een nieuw parkeerbeleid in de binnenstad en dat aan te bieden aan de nieuwe raad van Voorne aan Zee.

Als je de Binnen stad en Havenvisie uitvoert dan zal je parkeerplekken verliezen. De hoeveelheid heeft de wethouder nog niet op voorraad. Beide partijen wilden dan kijken wat voor de inwoners van de Binnenstad mogelijk is door een onderzoek te doen naar parkeren in de stad. Aanvankelijk sprak de motie ook als voorbeeld om ook te kijken naar vergunningenstelsels (doen ze bijv ook in Heusden), maar dat was al te veel voor wethouder van der Kooi. Toen werd dat uit de motie gehaald, om een onderzoek toch te kunnen laten plaats vinden. Maar eigenlijk wilde hij helemaal niet. Pas toen de voorzitter van de raad (burgemeester Rensen) er zich in mengde en hij er achter kwam dat de gehele raad het voorstel steunde slikte hij zijn tegenstand in. Bijzondere gewaarwording die veel tijd kostte , wat helemaal niet nodig was geweest.

Parkeeronderzoek voor Binnenstad……………..dat is moeilijk voor de wethouder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven