ONS Brielle

Groenonderhoud………………niet meer geld nodig…………..

ONSbrielle heeft in de raadsvergadering zijn ongenoegen laten blijken over de staat van het groenonderhoud in de gemeente Brielle. Zoals gezegd: “HET ZIET ER NIET UIT!” Meerdere partijen steunden deze stelling, maar toen ONSBrielle voorstelde het geld wat vorig jaar niet besteed is aan het groenonderhoud (er is geld over…) beschikbaar te stellen om alles in orde te brengen werd dit niet gesteund, dus verworpen. Wethouder van der Kooi vond het niet nodig, want het kwam allemaal wel goed……….. ALLES WORDT GEZET OP EEN GROENBEHEERPLAN……….

Groenonderhoud………………niet meer geld nodig…………..

Eén gedachte over “Groenonderhoud………………niet meer geld nodig…………..

  1. Beste ONS Brielle,
    Normaal gesproken zou ik nooit een reactie geven , maar wat ben ik het eens met het bovenstaande. Ik woon nu 46 jaar in Brielle en ik wil hier nooit meer weg, omdat het eigenlijk zo ontzettend mooi, verzorgd en fijne woonplaats is. Nu schaam ik mezelf dood! Hoe slecht het onderhoud van het groen is! Waar je ook loopt of kijkt, in Brielle staat centimeters onkruid. De bosjes/heggen worden nu eindelijk een beetje verzorgd, maar op een manier dat ze er gewoon met een hakbijl langs gaan, zo lelijk ziet het er nu uit. Wij Briellenaren betalen toch onroerendgoed belasting?? Waar wordt ons geld dan voor gebruikt??
    Een boze en geïrriteerde bewoonster van Brielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven