ONS Brielle

Commissie zeer kritisch over uitvoering Binnenstad- en Havenplannen

Het onderwerp uitvoeringsplannen werd met een zeer kritische commissie besproken. In de commissie zette men grote vraagtekens bij de planning , de aanbestedingen (bijv bij Slagveld is nog niet rond en er zou nu al begonnen moeten worden * er staat 21 juni), de logistiek t.a.v. de verkeershinder (gevolgen voor toeristische bedrijven en bezoekers) , de informatie naar de burgers (wie doet dat en wanneer en onder wiens verantwoordelijkheid). Wat is er geleerd van de aanleg van de Thoelaverweg / Kaaistraat , moeten er geen tijdelijke verkeersborden komen. Hoe zit het nu bij de uitvoering mbt het GVVP, is de Veiligheids Regio nu wel bij de verkeersoplossingen betrokken. Hoe zit het nu met de precieze aantallen vervallen parkeerplaatsen (Wethouder kon in vergadering geen totaal aantal noemen) De aanpassingen bij het Wellerrondom en de gevolgen voor het verkeer aldaar werden makkelijk afgedaan, terwijl de drukte toeneemt. Ook kwam er een vage reactie op de vragen over de gevolgen van de gestegen grondstofprijzen, hier is nog geen extra plan voor……..

En dan de bijzondere uitspraak dat het GVVP (Gemeentelijk Verkeers en Vervoers Plan) maar geldt tot 2023 en dat dan de nieuwe gemeente oplossingen moet gaan zoeken voor verkeershinder in de Langestraat.

KORTOM ; EEN ZEER ZWAK OPTREDEN VAN DE KANT VAN HET COLLEGE. DE VELE VRAGEN EN OPMERKINGEN ZULLEN BEANTWOORD WORDEN IN INFORMATIEBRIEVEN. GAAT HET ALLEMAAL WEL GOED KOMEN OPDEZEMANIER!!!!

Commissie zeer kritisch over uitvoering Binnenstad- en Havenplannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven