ONS Brielle

Bewoner aardwarmteproject: wie ondersteunt mij?

Voor de tweede keer is er ingesproken door een bewoner nabij het aardwarmteproject te Vierpolders. In de nacht van maandag op dinsdag ius zij opgeschrikt door allerlei explosies en affakkeling op het terrein naast haar. Het geheel was zeer angstaanjagend. Toen zij ging bellen met de toezichthouder, SODM werd zij verwezen naar de DCMR en die verwees naar de brandweer. Deze kon niets doen. Gemeente wijst naar de verantwoordelijke SODM. Net als bij haar klachten over geluidshinder (wie is waar verantwoordelijk voor, wie zijn de vergunningshouders, wat staat er in het bouwbesluit en zijn deze goed nagekomen?) voelt deze bewoner zich niet gehoord en in de steek gelaten door de gemeente.

De fractie van ONSBrielle verwacht van een gemeente dat ze de bewoners helpt in een situatie waarin deze klem komt te zitten in allerlei regelgeving en van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Bij deze bewoner is het evident dat zij duidelijkheid moet krijgen en geholpen met  haar klachten. College zegt toe zaken te onderzoeken, nu graag met concrete oplossingen!

Bewoner aardwarmteproject: wie ondersteunt mij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven