ONS Brielle

Prachtig landschap op Voorne/Putten wordt bedreigd

Den Haag heeft zijn ogen laten vallen op Voorne-Putten. Het mooie Open Gebied nodigt allerlei  “visionairs” uit om het in te vullen. Vol inzetten met windmolens en zonnevelden; volgende gedachten : 83.000 woningen bouwen op VP en de Hoekse Waard. Het moet allemaal maar kunnen. Alles wordt ingezet om het te realiseren. ONSBrielle heeft bij de RES gezegd dat het nodig is dat er een integrale landschapsvisie moet komen in combinatie met wat willen als nieuwe gemeente Voorne aan Zee zijn. Binnen dat plan kan je dan keuzes maken, kun je op een  normale manier participeren. Maar nu dreigt de aanwijsstok (met wij (Den Haag) weten wat goed voor je is en ach anders “de crisis en herstelwet” als je niet mee wil doen).

ZO ZIJN WE  NIET GEGROUWD

Prachtig landschap op Voorne/Putten wordt bedreigd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven