ONS Brielle

Gesprekken, uitvoering B&H plannen en financiële zaken

In de afgelopen weken hebben we als ONSBrielle al heel wat contacten gehad met Brielse inwoners. Ook de komende periode gaan we daar mee door. Wat opvalt is dat er nogal wat gesprekken gaan over de zwakke communicatie vanuit de gemeente. We willen kijken of ook in de komende gesprekken dit belangrijke thema terug komt. En goede inhoudelijke communicatie is een van de eerste zaken waarmee vertrouwen kan worden gewonnen.

In de komende weken tot half juli worden  de definitieve  uitvoeringsplannen van de Binnenstad en Havenvisie gepresenteerd. Er staan er nogal wat op het lijstje.

Verder is er veel aandacht voor de financiële zaken. Het volgende jaar is er de laatste begroting van een zelfstandige gemeente Brielle. Wat gaat Brielle in2022 nog uitvoeren en wat niet en waar gaan we ons geld als Brielle aan uitgeven nu we daar zelf nog over kunnen beslissen. Spannende weken dus.

Gesprekken, uitvoering B&H plannen en financiële zaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven