ONS Brielle

Wat is de invloed van uitvoeringsplan B&H op toeristische sector?

Brielle, Vierpolders en Zwartewaal ontwaken uit de CORONA crisis

In de gehele gemeente zie je dat er weer inwoners en bezoekers wandelen, fietsen en de horeca en de winkels bezoeken. Ieder loopt, fietst of zit met een glimlach op het gezicht. Shop , recreëer in Brielle.  Het is gezellig om de stad in te lopen en het geroezemoes op de terrassen te horen, de kwebbelende mensen voor de winkels en elkaar begroetende inwoners  in de straten. Maar ook de fietsers en wandelaars rondom Vierpolders en Zwartewaal die genieten van de natuur en het mooie weer. De campings bloeien op, de bootjes varen weer uit. En hoewel we nog steeds  de Corona regels in acht moeten nemen, zien we de zon weer schijnen. De horeca en de middenstand richten zich weer op. Maar zitten er donkere wolken aan te komen? De uitvoeringsplanning voor de Binnenstad en Haven zijn gepubliceerd. In hoeverre zijn deze van invloed  op de bereikbaarheid? Wordt dit beperkt? Hoe gaat dit worden aangepakt. Hopelijk binnenkort meer nieuws!!

Wat is de invloed van uitvoeringsplan B&H op toeristische sector?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven