ONS Brielle

Ambtelijke capaciteit : steeds meer remmende factor

Veel beleidsvoornemen moeten worden opgeschort, omdat de ambtelijke capaciteit niet voldoende is om ze uit te voeren.  Een groot deel van ons ambtelijke korps is hard bezig met de voorbereidingen voor de fusie. Op zich zeer begrijpelijk. Toch merk je dat het argument : geen genoeg ambtelijke capaciteit remmend werkt op wat wij in Brielle nog voor de fusie willen uitvoeren..

ONSBrielle is in afwachting van de onderwerpen die nog voor de fusie in Brielle gerealiseerd kunnen worden. Er is overleg geweest tussen de coalitie, de oppositie en het college, maar er is nog geen terugkoppeling geweest over de onderwerpen. We hopen dat dit niet te lang meer op zich laat wachten, want de voorbereidingen voor het komende begrotingsjaar zijn al weer in volle gang.

Ambtelijke capaciteit : steeds meer remmende factor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven