ONS Brielle

Bewoners Nieuwstraat vragen aandacht voor de gevolgen van het GVVP in hun woonomgeving

In de Commissie Grondgebied heeft een inspreker namens een groep bewoners van de Nieuwstraat aandacht gevraagd voor de gevolgen van het uitvoeren van het GVVP. In het kort komt het erop neer dat zij de stad niet uit kunnen via de Molenbrug (is eenrichtingsverkeer van de andere kant), worden er parkeerplekken ingeleverd en is  er twijfel over de bereikbaarheid van hulpdiensten.

De inspraak is wat laat (maar men is nog niet begonnen met de uitvoering) , maar het goede van deze inspraak is dat men zelf heeft nagedacht over de alternatieven . Voor de inbreng zie de downloads op deze site)

Bewoners Nieuwstraat vragen aandacht voor de gevolgen van het GVVP in hun woonomgeving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven