ONS Brielle

Motie ONS Brielle aangenomen: 10.000 euro van kopers Meeuwenoord geoormerkt voor ontsluitingsweg

De fractie van ONSBrielle heeft met succes een motie ingediend waarbij de 10.000 euro die kopers van huizen in Meeuwenoord moesten betalen bij aankoop van hun huis, nu bij de gemeente is geoormerkt bestemd voor een ontsluitingsweg . De motie werd (mede ingediend door het CDA) door alle fracties gesteund. Het college zal de motie uitvoeren. Door het vastleggen is het ook voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee duidelijk dat de weg er moet komen en dat er geld van inwoners hier voor  aanwezig is. (inhoud mtie zie downloads)

 

 

 

Motie ONS Brielle aangenomen: 10.000 euro van kopers Meeuwenoord geoormerkt voor ontsluitingsweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven