ONS Brielle

Klachten omwonenden Aardwarmte gehoord?

Bewoners bij het Aardwarmte project in Vierpolders ervaren  geluidoverlast!

Omwonenden bij het projecten klagen over geluidoverlast. Bij wie kunnen ze hun klachten neerleggen om onderzocht te worden. Nu blijkt dat er verschillende instanties vergunningen hebben verleend voor dit project en het niet echt duidelijk is bij wie geklaagd kan worden om het probleem te onderzoeken en aan te pakkem. Wethouder Schoon heeft nu toegezegd dat hij alles in kaart gaat brengen. Een geluidrapport wat door omwonenden zelf hebben  laten  opstellen wordt aan het college/raad overhandigd om te laten toetsen aan de eisen die aan een geluidrapport wordt gesteld. De gehele commissie heeft er bij Wethouder Schoon op aangedrongen hiermee aan het werk te gaan (Wordt verolgd)

Klachten omwonenden Aardwarmte gehoord?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven